Изберете страница

Актуално

Дезинфектанти от серията "SANIX"

Нова разработка серия дезинфектанти успешно борят вируси с обвивка, гарантират ефективно почистване и дълготрайно ароматизиране.

Предимства на биоцидите SANIX / SANIX blue спрямо конкурентните такива:
– Разреждане 1% (1:100) – вирусоцидно действие срещу вируси с обвивка напр. COVID-19 и др.

– Време за въздействие – само 10 минути (конкурентните имат 30 мин., 60 мин. има  два на 15 мин. но при по-висока цена на 1л. работен разтвор)
– Няма нужда от използването на почистващи препарати – биоцидите почистват изключително добре, имат силни и трайни аромати и дезинфекцират – функция „3 в 1“ (конкурентните дезинфектанти нямат тези качества – те са разработени само за дезинфекция)
– Универсалност – Дезинфектантите от серията „SANIX“ са с неутрално pH, съдържат и инхибитор на корозия поради тази причина единственото ограничение като употреба е  за „РЪЦЕ и КОЖА“
– Активната съставка на продукта, която реално извършва дезинфекцията е от категорията на Четвъртичните амониеви съединения

Предимството на тази съставка пред повечето популярни вещества като хлор, алдехиди и др. е, че тя е много ниско токсична и не дразни лигавиците. Дезинфектантите на база активен хлор (белина, хипохлорид или таблетки) са много достъпни поради ниската си цена, но активният хлор е много вреден и опасен за човешкото здраве особено за деца и хора, склонни към алергии или белодробни усложнения. При дезинфекция с хлорен продукт, той се изпарява много лесно, като по този начин същият достига и навлиза в кожата, белите дробове и лигавицата на очите като може да предизвика възпаление, отток на белия дроб и очите, алергична реакция на кожата, а също така потиска и имунната система, което води до по-лесно заразяване. Освен това хлорът е канцерогенен и проучвания доказват, че същият води до развитие на различни форми на рак.

Към продукт

QUICK SPRAY – алкохолен дезинфектант за повърхности без изплакване

QUICK SPRAY е готов за употреба алкохолен препарат за бърза дезинфекция (1 минута) на повърхности без изплакване, вкл. влизащи в контакт с храни. Предназначен е за дезинфекция на непорьозни и малки по площ повърхности, влизащи в контакт с хранителни продукти, както и на труднодостъпни повърхности, оборудване и апаратура, предмети и прибори в здравни и лечебни заведения. Притежава бактерицидно, фунгицидно (C. albicans) и ограничено вирусоцидно (само вируси с обвивка – COVID-19) действие.

Към продукт

Предлага се в червен, черен и кремав цвят.

Електрически дифузер - Air Fresh

Електрическия дифузер е част от уникалната ароматизираща система Air Freshening System – Испания, работеща на основата на затопляне и изпаряване. Предлага се в червен, черен и кремав цвят, както и с кабел с дължина 1,25 м.

mod-201rmod-201wmod-201b

Осигурява постоянно равномерно покритие с аромат на пространства от 30 до 150 кв. м при непрекъснато изпаряване 30 дни по 24 часа на ден посредством пълнител 100 мл. с ексклузивен аромат от естествени съставки без алкохол.

refil

Към продукт

   

За поръчки 0886 107282